Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Servisne informacije

Pomoć ugroženima

Članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Sanja Stojanović uručiće sutra u 10 sati pomoć socijalno ugroženim Novosađanima u vidu ogrevnog drveta, prehrambenih i higijenskih paketa u magacinu Crvenog krsta.

Akcija Doma zdravlja

Sutra u 18 sati u Osnovnoj školi ''Jožef Atila'' u Telepu, Dom zdravlja ''Novi Sad'' organizuje akciju ''Pravilno držanje tela kod dece'' pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravrstvo.

Uređenje Žitnog trga

Radnici Gradskog zelenila nastavili su hortikulturno uređenje Žitnog trga sadnjom novog zelenila.

Autoput se ponovo zatvara

Autoput od Novog Sada do Beograda biće od 19. do 24. novembra povremeno zatvaran za saobraćaj, zbog radova na mostu preko Dunava kod Beške, najavljeno je iz "Puteva Srbije".

Šansa za novi život

Promocija akcije transplantacije i donacije organa ''Šansa za novi život'', održaće se danas u 11 sati u Amfitatru na Spensu.

Odvikavanje od pušenja

Centar za prevenciju Doma zdravlja Novi Sad ovog meseca organizuje još jednu grupu za odvikavanje od ove loše navike.

Nova poslovnica Telekoma u Novom Sadu

Telekom Srbije otvorio je u Novom Sadu novu poslovnicu, u kojoj će biti predstavljena objedinjena ponuda fiksne i mobilne telefonije, kao i multimedijalnog servisa.

Izvodi ubuduće u mesnim kancelarijama

Građani sa prebivalištem na teritoriji Grada Novog Sada moći će ubuduće da dobiju izvode  iz matičnih knjiga u svojim mesnim kancelarijama, ukoliko su rođeni u mestima koja se nalaze u centralnoj bazi podataka.